Gamescom 2017

Avsluta din sommar på bästa sätt med att åka till Tyskland och gå på Gamescom! Detta beskrivs som “The hear of gaming” och Gamescom är ledande inom spelkulturen och är den globala mötespunkten för oss spelare. Jag kommer vara där, så jag tycker att du snabbt ska köpa din biljett och ta första bästa flyg ner till Tyskland och följa med på årets höjdpunkt! I år igen kommer Cologne stå för inbjudan och 2017 kommer det vara öppet mellan den 22 och den 26 augusti!

gamescom cosplay Här kan du prova på de senaste spelen och ny teknik inom spel. 877 utställare från 57 olika länder är detta Europas främsta och den mest ultimata mötespunkten för spelare. Du och 500 000 spelälskare kommer mötas på en och samma plats under 5 dagar, byta idéer och hitta nya vänner för livet som gillar samma spel som du.

Agendan för veckan är fullspäckad med spännande events. Den tjuvstartar redan den 20 augusti med en konfereras med både nya och stora spelleverantörer. Den 21 augusti är det premiär för SPOBIS Gaming & Media konferensen som har fokus på e-sport och marknadsföring. Gamescom kommer vara öppet för allmänheten från den 23 augusti och då kan du komma och ta del av årets roligaste event. Förutom folk som sitter och snackar om spel, kan du prova på nya spel, vara med eller se cosplay tävlingar, kolla in fan-shoppen, se RedBull Action Area som är i utomhusområdet och dessutom få se och ta del av en rad events under dagarnas gång.

Du kan välj att  bo i Gamescoms champing, som har spännande barer, spelhörnor och du kommer garanterat träffa människor med samma intresse som dig. Släng bara upp ett tält i området och du kan snabbt och enkelt ta del av alla events som pågår under veckans gång!

Vi hoppas med andra ord att vi ses där. Om du fortfarande inte är helt 100 på om du ska gå eller inte, ska du kolla in filmen nedan. Du kommer garanterat vilja följa med och ta del av känslan hos Gamescom!