Det här är en webbsida som specialiserat sig på onlinespelet World of Warcraft. Antagligtvis känner de flesta till spelet och ungefär hur det spelas, men för den som söker lättillgänglig och översiktlig information kan Wannago vara till stor hjälp.

Eftersom World of Warcraft är ett av världens mest populära onlinespel finns det många nyfikna själar, så på den här webbsidan besvaras alla typer av frågor. Det finns till exempel mycket information om spelets historia från dess lansering för över tio år sedan till den form det har idag. Bland annat tas en titt på hur antalet spelare förändrats under årens gång och vad det är som gör World of Warcraft så unikt.

Det finns också mer detaljerad information om hur man spelar spelet, till exempel vilka ord och uttryck som används och som kan vara bra att kunna. Andra saker som täcks är vad man har att välja på när det kommer till spelbara raser och klasser, vad alla dessa har för för- och nackdelar och vilken speltyp som passar olika sorts personer.1615838253_ce1f257ff2_b

Självklart går det också att läsa om det universum spelet utspelar sig i och lära sig om den mytologi och magi som förekommer så att man får en uppsummering av historieberättelsen att ha som grund när man själv spelar eller läser om spelet.

Sist men inte minst går Wannago in på World of Warcrafts genomslag utanför spelet, som till exempel den relativt nya filmen Warcraft som baseras på samma mytologi liksom olika typer av samlarobjekt och annan media som erbjuds.

Vi på Wannago önskar våra besökare en mycket trevlig och informativ läsning!